Prijepolje predstavljeno na Sajmu turizma

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu, svoju turističku ponudu sa još devet Turističkih organizacija u sklopu regije Zapadana Srbija predstavila je Turistička organizacija Prijepolja. Na sajmu su prezentovani najlepši prirodni resrusi Prijepolja, kulturno istorijski spomenici i druge značajne znamenitosti, kazala je direktorka Turističke organizacije Dragana Varaklić.
Lepote reke Lim, Sopotnički vodopadi, manastir Mileševa, džamija u Hisardžiku, prijepoljski Muzej, planine Kamena Gora i Jabuka, deo su turističke ponude Prijepolja prestavljene na ovogodišnjem 38. Sajmu turizma u Beogradu, koja je adut Turističke organizacije Prijepolje da privuče što veći broj turista da posete ovaj grad na Limu.
„Ove godine na sajmu smo predstavili najlepše prirodne resruse Prijepolja, kao i brojne kulturno istorijske spomenike. Ono što je vrlo interesantno u ponudi naše Turističke organizacije jeste to da u manastiru Mileševo postoji mogućnost smeštaja“, kazala je direktorka TO Prijepolje Dragana Varaklić.
U poslednje vreme zabeležen je porast broja turista koji se odlučuju da posete Prijepolje, a najčešće manastir Mileševo, istakla je direktorka Varaklić.
Štrand regije Zapadna Srbija posetile su brojne poznate ličnosti, koje su pokazale interesovanje za turističku ponudu tog dela Srbije.
PP Media