Sanel Papić nastavio sa “terorom” rivala u ringu, Rusdiju izdržao svega jednu rundu

Sanel Papić, alijas The Bomber of Sandzak, ponovo je obradovo svoju armiju fanova nokautiravši Rusidija u drugoj rundi. Meč je održan u nemačkom gradu Wismaru, pred velikim brojem gledalaca i medija. Sanel je od početka držao meč pod kontrolom, pogađajući protivnika raznovrsnim kombinacijama, sa sredine ringa da bi sredinim druge runde zadao sjajan udarac desnom rukom od kojeg nije bilo povratka.

– Kao i na svakom meču našeg šampiona i sada je bio prisutan veliki broj nasih zemljaka koji zive i rade u Nemačkoj, kao i ljudi iz Bosne koji su došli sa podrže šampiona. Ovo je bio uvodni meč za veće poduhvate koji nas očekuju ako Bog da u ovoj godini. Moj menadžment i ja smo dogovorili da odradimo jos nekoliko rejting mečeva,kako bi dobilo što više poena i kako bih još napredovao, kako u skoru, tako i u rejtingu, pre borbe za narednu titulu – kazao je nakon pobede Sanel. On se zahvalio svima koji su ga podržali u došli da posmatraju borbu.

Sjenički bombarder Sanel Papić, foto: www.ppmedia.rs

– Zahvalio bih se mojim zemljacima iz Sandžaka i Bosne, koji su me podržali i ujedno svim muslimanima, ovom pobedom, čestitam Ramazan Serif Mubarek Olsun,da ga u zdravlju i rahatluku ispostimo. Ja cu odmarati svega par dana, onda nastavljam trenažni proces za naredni mec, koji me očekuje vrlo brzo- rekao je Papic za PP Mediu odmah nakon samog meča.
PP Media