SNS ima program koji će rešiti probleme u Prijepolju

Štand Srpske napredne stranke u Prijepolju obišla je državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede Stana Božović, koja se tom prilikom upoznala sa programom ove stranke u toj opštini. Ona je tom prilikom istakla da Srpska napredna stranka i te kako ima program koji vodi ka rešavanju ekoloških problema opštine Prijepolje, koji se tiču upravljanja komunalnim otpadom.
Prilikom posete Prijepolju državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede Stana Božović, zajedno sa načelnikom Zlatiborskog okruga Dimitrijem Paunovićem i predsednikom OO SNS u Prijepolju obišla je štand ove stranke i tom prilikom istakla da je prevashodni cilj ove političke opcije, pored rešavanja ekoloških problema u opštini Prijepolje i stvaranje uslova za separaciju i sortiranje komunalnog otpada.
„Verujem da SNS ima program i ljude, koji će dati sve od sebe da problem upravljanja komunalnim otpadom što pre bude rešen. Građani Prijepolja zaslužuju da u ovoj opštini žive kao i ljudi u drugim opštinama u kojima je taj sistem uređen“, kazala je Božović.
Ukoliko SNS nakon predstojećih loklanih izbora bude deo vlasti u opštini Prijepolje, mnogo veća pažnja u rešavanju problema biće usmerena ka Prijepolju, kako od strane regiona, tako i od države Srbije, istakao je načelnik Zlatiborskog okruga Dimitrije Paunović.
SNS u Prijepolju na predstojeće loklane izbore izaći će u kolaiciji sa SPS-om, NS-om, PUPS-om, PS i JS-om.
PP Media