SPS Priboj: Za ravnomeran razvoj Srbije i podršku poljoprivredi

Priboj – Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Priboju, organizovao je danas promotivni štand na Trgu Fap-a na kome su rukovodstvo odbora i kandidatkinja za narodnu poslanicu sa liste “Ivica Dačić – premijer Srbije” Dijana Radović upoznali građane sa programom stranke i poručili da će, ukoliko na predstojećim izborima poklone poverenje socijalistima, nastaviti da se, između ostalog, zalažu za ravnomeran regionalni razvoj cele Srbije i kontinuiranu podršku poljoprivredi i srpskom seljaku.

Pribojski socijalisti razgovarali sa građanima, foto: PP Media

Srbija je na dobrom putu a značajan doprinos na tom putu u afirmaciji svih vrednosti dala je Socijalistička partija Srbije, na čelu sa njenim predsednikom Ivicom Dačićem, poručio je Boris Mrdović, predsednik OO SPS – a u Priboju, obraćajući se građanima koji su se u velikom broju okupili oko promotivnog štanda socijalista na Trgu Fapa.

Foto: PP Media

– Socijalisti su godinama unazad državotvorna partija, partija multietničkog sklada, partija običnih ljudi i pre svega, u godinama iza nas što smo pokazali, partija koja je spoj mladosti i iskustva, i afirmacije pravih istinskih vrednosti, socijalne pravde i levice. Posebno smo ponosni na našu kandidatkinju za narodnu poslanicu Dijanu Radović, koja je četvrta na listi. Ona je u prethodnom skupštinskom sazivu dala veliki doprinos na afirmaciji svoga grada, ali i celog Zlatiborskog okruga, i afirmaciji svih onih ideja i vrednosti koje promoviše Socijalistička partija Srbije i predsednik Ivica Dačić – naglasio je Boris Mrdović, predsednik OO SPS u Priboju.

Boris Mrdović, predsednik OO SPS Priboj, foto: PP Media

Na predstojećim izborima zakazanim za 3. april socijalisti će nastupiti sa svojim tradicionalnim koalicionim partnerima – Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije. Kandidatkinja za narodnu poslanicu na listi “Ivica Dačić – premijer Srbije”, Dijana Radović, kaže da će nastaviti da se zalaže za kontinuiranu podršku poljoprivredi i srpskom seljaku.

– Poljoprivreda je tema za koju sam se izuzetno zalagala u parlamentu i za koju ću se posebno zalagati u budućem periodu. Stavljajući fokus, da poljoprivrednik nije isključivo čovek koji proizvodi hranu, već da mora da ima dostojne uslove života, približne onima kakve imaju naši građani u urbanim sredinama. Poljoprivrednik mora da ima infrastrukturu, odnosno put do kuće, mora da ima telekomunikacionu mrežu, zdravstvenu zaštitu jednaku onima kao što imaju naši građani u gradovima – istakla je Dijana.

Kandidatkinja za narodnu poslanicu na listi “Ivica Dačić – premijer Srbije”, Dijana Radović, foto: PP Media

Ona je apostrofirala da socijalnisti izlaze pred građane sa sloganom “Ivica Dačić – premijer Srbije”, i smatra da  je Dačić najbolje rešenje za premijera države.

– Naš predsednik partije Ivica Dačić jeste najbolje rešenje za premijera Srbije. Posebno ako uzmemo u obzir da imamo i zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića, za predsednika države. To je politika koju treba da nastavimo, politika mira i stabilnosti, i borbe za bolju i razvijeniju Srbiju – poručila je Radović i pozvala građane da na predstojećim parlamentarnim izborima zaokruže listu pod rednim brojem 2 “Ivica Dačić – premijer Srbije”, a na predsedničkim izborima zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

PP Media