U Brodarevu počela Letnja liga u malom fudbalu

Brodarevo – U duhu sportskog nadmetanja i zajedništva, u Brodarevu je počela Letnja liga u malom fudbalu, okupivši zaljubljenike ove igre iz Prijepolja, Bijelog Polja, Priboja i drugih gradova okruženja.

Foto: Facebook

Letnja liga u malom fudbalu postala je tradicionalna manifestacija u Brodarevu, a ove godine obeležava devetnaesto izdanje. Organizatori su se potrudili da i ovoga puta pripreme zanimljiv i uzbudljiv program, privlačeći fudbalske timove iz okolnih mesta i gradova.

Ovogodišnja Letnja liga ima rekordan budžet koji iznosi 1.415.000 dinara. Prvoplasirana ekipa osvojiće 450 hiljada dinara. Drugoplasirani tim će inkasirati 270 hiljada dinara, dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti 150 hiljada dinara.

Očekuje se da će tokom narednih desetak dana gledaoci moći da uživaju u vrhunskim sportskim izvedbama i neizvesnosti koju pruža takmičenje.

Pored sportskog aspekta, Letnja liga u malom fudbalu pruža priliku za okupljanje porodica i prijatelja, razmenu sportskih utisaka i stvaranje novih prijateljstava.

Letnja liga u malom fudbalu u Brodarevu predstavlja sjajnu priliku za sportsko nadmetanje, zabavu i promociju zdravog načina života, te se očekuje da će, kao i uvek, privući veliki broj posetilaca tokom svog trajanja.

PP Media