U Prijepolju nastavljeno asfaltiranje lokalnih puteva

Prijepolje – U opštini Prijepolje aktivno se radi na infrastrukturnim projektima koji su od velikog značaja kako za gradsko tako i za stanovništvo koje gravitira na seoskom području.

Novi metri asfalta u MZ Velika Župa, foto: A.Rovčanin

„Akcenat je stavljen na državne projekte, odnosno na državne puteve, na taj način možemo da zadržimo naše stanovnike i da im obezbedimo bolje uslove za život. Neke ulice možemo odraditi iz opštinske kase, a uskoro raspisujemo i javnu nabavku za 42 miliona dinara za nove putne pravce koji će biti na zadovoljstvo svih građana. Gledali smo da pokrijemo i sve mesne zajednice, da sredstva rasporedimo. Krajem juna meseca biće rebalans budžeta i tada očekujem da ćemo moći da odvojimo bar 100 miliona dinara za asfaltiranje ulica, to je nešto što je stanovnicima najpotrebnije“, rekao je Drago Popadić predsednik opštine Prijepolje.

Foto: A.Rovčanin

Prema rečima predsednika MZ Velika Župa Sameda Jusovića lokalna samouprava izdvaja značajna novčana sredstva za asfaltiranje puteva.

Samed Jusović predsednik MZ Velika Župa, foto: A.Rovčanin

„Ovaj putni pravac od Lutke do Mehonića u dužini od 300 metara i u ovom delu ima dosta domaćinstava, tu gravitira veliki broj ljudi. Lokalna samouprava obezbedila je sredstva u vrednost od dva ipo miliona dinara“, rekao je Samed Jusović predsednik MZ Velika Župa.

PP Media i GZS