Uskoro naplata parking usluga u Prijepolju

Novosadski Parking servis je potpisao ugovor o primeni svog SMS sistema naplate sa javno-komunalnim preduzećem Lim iz Prijepolja. Ovo je dvadeset šesti grad ili opština u Srbiji koji primenjuju ovaj sistem naplate i organizovanja parkiranja. Ugovor su potpisali direktor JKP Parking servis Novi Sad Stevan Lugonja i Aziz Hadžifeizović, direktor JKP Lim, Prijepolje.
– Novi Sad može da se ponosi dobrim glasom koji prati JKP Parking servis, kao lidera u organizovanju i naplati parkiranja u Srbiji. Za samo devet godina od instaliranja softvera za SMS naplatu parkiranja vozači na isti način plaćaju parkiranje u dvadeset pet gradova u našoj zemlji. Pored Novog Sada, SMS sistem naplate parkiranja primenjuje se u Požarevcu, Zrenjaninu, Smederevu, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Bačkoj Palanci, Novom Pazaru, Rumi, Požegi, Šidu, Bečeju, Staroj Pazovi, Knjaževcu, Zlatiboru, Somboru, Petrovcu na Mlavi, Velikoj Plani, Bajinoj Bašti, Senti, Nišu, Vrnjačkoj Banji, Temerinu, Vranju, Ivanjici i Aleksandrovcu, rečeno je povodom najnovijeg potpisivanja ugovora.
Inače, Parking servis je jedno od retkih gradskih preduzeća koje svoje usluge pruža i van Novog Sada. U jakoj konkurenciji privatnih preduzeća ovo Preduzeće uspeva da kvalitetom primene ovog sistema pobeđuje na tenderima širom Srbije. To ne podrazumeva samo prodaju softvera, već i kompletnu brigu o organizaciji parking prostora u pojedinim gradovima, zoniranje, prikupljanje potrebne dokumentacije, obuku radnika i održavanje sistema. To su sve dobri razlozi zbog kojih se mnogi opredeljuju baš za Parking servis iz Novog Sada prilikom organizovanja parkiranja u svojim sredinama.
Zainteresovanost za novosadski SMS sistem naplate parkiranja svakodnevna je i širi se i van granica Srbije. U toku su razgovori i sa predstavnicima nekih gradova iz Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
PP Media