Više hiljada građana u Prijepolju i Priboju ponoć dočekalo na trgu

Uprkos temperaturi od minus 12 vise hiljada grđana Prijepolja i Priboja, Novu godinu dočekalo je na Gradsko trgu.Za dobru atmosveru u Prijepolju, na platou Doma kulture pobrinuli su se Mirza Selimović pobednik takmičenja Zvezde granda i učesnica ovog renomiranog takmičenja Vanja Mijatović.
„Izuzetno sam zadovoljan kako me je prihvatila publika ovde u Prijepolju,kao i što je došla u ovolikom broj po izuzetno hladnom vremenu“ kazao je Mirza Selimović.Ovo je prvi put da pevam u vašem gradu i nadam se da ću opet uskoro imati priliku da pevam ovde,dodao je Mirza.
Pribojci su u Novu godinu ušli uz Pinkovu zvezdu Mlađena Tošovića, organizator je obezbedio i vatromet tačno u ponoć. Mlađen Tošović u razgovoru za naš portal odmah nakon koncerta ističe da mu ni izuzetno veliki mraz nije smetao da peva, kao i da mu je oko srca bilo izuzetno toplo kada je video koliko je pribojaca došlo na Gradski trg da ga podrži i u glas da peva sa njim.
Iz Turističke organizaciije Priboj isticu da su izuzetno zadovoljni kako je sve proteklo kao i velikim odzivom publike, ispostavilo se da je odabir pevača bio pun pogodak kazao je Vladan Radović direktor TO Priboj.
PP Media