VIVA VOX seriju koncerata započinje u Prijepolju

U organizaciji Doma kulture, u subotu, 2.jula od 21h, Prijepoljci će imati priliku da uživaju u koncertu jedinstvenog muzičkog hora VIVA VOX. Poput čuvenih svetskih bendova, 40-ak devojaka i momaka iz beogradskog a kapela sastava održaće 5 koncerta u toku 7 dana, od 2. do 9. jula, i to u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Prvi koncert održaće se u 2.jula u Prijepolju, a nakon toga hor će nastupiti u Tjentištu, Tivtu, Podgorici i Herceg Novom. Kako kažu iz popularnog hora, uvedeno je mnogo noviteta u repertoaru, koreografijama i kostimima, pa će u Prijepolju publika moći da vidi adaptaciju spektakla kojim je hor prošle godine u beogradskoj Kombank areni proslavio deseti rođendan.
Njih četrdesetak čine najšareniju i najzanimljiviju muzikalnu ekipu u našoj zemlji. Put VIVA VOX-a do današnje popularnosti bio je dug ali ispunjen uspesima. Nakon obrade Ramštajnovog hita „Du hast“, koja je postala svetski hit na Jutjubu, sledeći korak bio je koncert u Sava Centru koji je bio rasprodat nedeljama unapred. Naredne godine rasprodali su Sava Centar tri večeri u nizu, a nedugo zatim usledio je i nastup u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku nakon koga su definitivno potvrdili status jednog od naših najvoljenijih muzičkih sastava i kulturnih ambasadora naše zemlje.
PP Media