Brodarevo: Za dva dana početak manifestacije o kojoj se priča

Brodarevo će i ove godine živnuti sredinom jula, kada će po dvanaesti put u organizaciji FK Jasen, a pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje biti održana Letnja liga u malom fudbalu, centralna sportska manifestacija, koja svake godine okuplja veliki broj, kako ekipa, učesnika turnira, tako i ljubitelja fudbala iz različitih delova.
15. jula u 21 h uz kulturno-zabavni program biće svečano otvorena velika sportska manifestacija, a narednih 15-tak dana na Sportskim terenima Jalija u utakmicama malog fudbala uživaće ljubitelji sporta. Brojni meštani koji žive i rade u inostranstvu svoj odmor upravo planiraju u vreme Letnje lige, jer kažu da je to period kada Brodarevo živne, a ulice i kafici budu prepuni ljudi.
Prema rečima organizatora ove sportske manifestacije učešće na turniru uzeće preko 20 ekipa, dok će žrebanje za takmičenje biti održano večeras u 20h. Ove godine obezbeđen je i bogat nagradni fond, pa će nagrada za prvo mesto iznositi 200 hiljada dinara, dok će drugoplasirani dobiti 100 hiljada dinara. Nagrada za treće mesto iznosiće 70 hiljada dinara.
PP Media