Nataša Mihailović: Prijepolje je moj grad, moj zadatak je da slušam građane i da radim u njihovom interesu

U organizaciji koalicije koju čine Sandžačka demokrastka partija Socijaldemokratska partija Srbije Rasim Ljajić u Prijepolju je održana javna debata na otvorenom u okviru koje se građanima ove sandžačke opštine obratila kandidat za poslanika u parlamentu Republike Srbije Našata Mihailović. Moj zadatak je da slušam građane i da radim u njihovom interesu, zbog toga sam danas ovde. Prijepolje je moj grad i želim da svu podršku koju sam dobijala odavde vratim kroz svoj poslanički mandat, istakla je Nataša Mihailović, kandidat za poslanika ispred Socijaldemokratske partije Srbije.
Javna debata je organizovana u cilju što boljeg razumevanuja i neposredne komunikacije građana sa svojim poslaničkim kandidatima. Građani Prijepolja su danas imali priliku da porazgovaraju i iznesu predloge ali i pritužbe poslaničkom kandidatu Nataši Mihailović, kako bi u narednom periodu svi zajedno radili na rešavanju problema u ovom kraju i na taj način prijepoljcima omogućili bolji život.
„Želim da svi zajedno uvedemo novu praksu, da slušamo građane i radimo isključivo u njihovom interesu. Prijepolje je moj rodni grad, Prijepolje mi je svih proteklih godina pružalo ogromnu podršku, sada je vreme da ja tu istu podršku vratim Prijepolju“, kazala je Mihailović.
„Radili smo vredno svih proteklih godina, stekli smo ogromno poverenje građana, sada smo tu da to poverenje i opravdamo. Tu smo da sve ono što smo do sada uradili udvostručimo, da realizujemo sve naše planove, a za to nam je opet potrebna velika podrška naših građana“, istakao je predsednik OO SDP u Prijepolju Esad Hodžić.
Predstavnici Foruma mladih SDP-a na prijepoljskim ulicama delili su građanima biltene na kojima je predočeno sve ono što je ova stranka uradila u proteklom periodu za Prijepolje i okolinu.
Iz ove stranke ističu da će sa sličnim aktivnostima nastaviti i u budućem periodu, kako bi građanima bili predstavljeni njihovi planovi i programi koje će sprovoditi, a sve u cilju stvaranja što boljih uslove za život u Prijepolju.
PP Media