Posao za završetak ulične rasvete u Velikoj Župi poveren beogradskoj firmi Standard invest group

Posao za završetak radova na javnoj rasveti u naselju Velika Župa nadomak Prijepolja, nakon sprovedenog tendera od strane Ministarstva privrede poveren je firmi “Standard invest group” iz Beograda i njenom podizvođaču radova firmi “Elektromontaža” čije je sedište takođe u glavnom gradu. Vrednost ugovorenog posla iznosi 7,2 miliona dinara što je za gotovo 4 miliona dinara manje u odnosu na predviđenu cenu od 11 miliona koliko je bilo namenjeno za realizaciju ovog infrastrukturnog projekta.
– Na tenderu koji je raspisalo Ministarstvo privrede za izbor izvođača za završetak radova na javnoj rasveti u Velikoj Župi prispelo je ukupno pet ponuda. Nakon detaljne analize prispelih ponuda od strane stručne komisije koje su formirali resorno ministarstvo i preduzeće Putevi Srbije posao je poveren beogradskoj firmi “Standard invest group” i njenom podizvođaču “Elektromontaži”. Za realizaciju kompletnog projekta pomenuta firma je ponudila 7,2 miliona dinara, Ministarstvo privrede za tu namenu izdvojilo je pet miliona dinara dok je opština planirala 6 miliona dinara, tako da će doći do uštede u opštinskoj kasi od gotovo četiri milona – kaze ispred lokalne samouprave Edib Kajević, član Opštinskog veća i dodaje da se tokom narednih dana očekuje potpisivanje ugovora nakon čega će izvođač krenuti sa izvođenjem radova.
PP Media

One thought on “Posao za završetak ulične rasvete u Velikoj Župi poveren beogradskoj firmi Standard invest group

  • Namesten tender. Prijepoljski ponudjac bio je jeftiniji za 1.500.000.00 dinara ali nije dobio posao zbog formalnih nedostataka? Ko je taj sto baca tolike pare zbog formalnih nedostataka. Moj Edibe ako si bio clan komisije i ako si imao m..a trebao si podici glas i postaviti ovakvo pitanje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *