SNS u Prijepolju katastrofalnim porazom izgubio legitimitet, Dveri traže ostavku i izbore

Opštinska organizacija Dveri iz Prijepolja zahteva neopozivu ostavku predsednika pštine Dragoljuba Zindovića zbog, kako su naveli u svom saopštenju za javnost, katastrofalnih rezultata na izborima za Savete MZ.

“Zbog brojnih afera, odsustva investicija, zloupotrebe službenih položaja, zaustavljenog razvoja opštine i nedostatka vizije, skandala sa direktorima koji malo pa malo u vidno alkoholisanom stanju vređaju građane ne birajući da li su to klijenti, potrošači, radnici ili novinari, zahtev slobodoumnih ljudi ovog grada jeste uvođenje prinudne uprave i raspisivanje novih vanrednih izbora u našoj opštini, jer se jedino tako može staviti tačka na svađe i podele u vladajućoj koaliciji. Sve drugo bio bi hod po mukama i dalja nestabilnost i propadanje Prijepolja”, navodi se u saopštenju.

U njihovom saopštenju se dalje kaže da aktuelna opštinska vlast nakon izbora za savete mesnih zajednica više nema legitimitet, imajući u vidu da SNS nema ni jednog svog predstavnika u samom gradu gde pravo glasa ima 11.000 stanovnika Prijepolja, te da je zbog brojnih propusta i finansijskih mahinacija izgubila pravo da dalje rukovodi gradom.

“Dveri su ponosne na to što su pružile podršku opozicionim strankama, predstavnicima grupa građana i samostalnim kandidatima u cilju smene SNS u Prijepolju. Očekujemo da će ovu inicijativu za raspuštanje sadašnje Skupštine opštine Prijepolje i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora podržati i sve druge demokratske, a naročito opozicione opcije u samoj opštini”, kaže se u saopštenju OO Dveri.

Osnovni zahtev Dveri prema drugim opozicionim strankama je ostavka Dragoljuba Zindovića i raspisivanje vanrednih izbora za Skupštinu opštine Prijepolje u skladu sa zakonom.

“Prijepoljska vlast pokazala je da radi protiv interesa svojih građana tako da više ne postoji nijedan razlog da se izbori ne raspišu”, zaključuje se u saopštenju.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *